Ajankohtaista

“Tyttö, joka sokeutui pimeästä” -taidenäyttely Avoin kohtaamispaikka Kiesissä

Kirjoittaja 1.3.2019 Ei kommentteja

”Tyttö, joka sokeutui pimeästä”

Kutsu taidenäyttelyyn

Vaivaani isken veitsellä

Kutina oli niin sietämätöntä

Sydämeni vuotaa tyhjäksi

Kunnes se ei enää syki

Riko, tallo tai ulos paiskaa

Tee sydämelleni mitä huvittaa

Sen sisällä kasvaa loinen

Eikä se ole enää minkään arvoinen

 

Menneisyyden heijastus seuraa mua. Siinä näkyy kaikki, päällimmäisenä mun epäonnistuminen ihmisenä. Mun ajatukset on puuroa. Niissä kaikuu solvaukset, ihan varmasti kaikki puhuu pahaa mun selän takana. ’’Iina, Iina, IINA!’’ Siellä ne alitajunnassa huutaa mua. Ne haluaa, et kuuntelisin niiden itsestäänselvyyksiä. Niin, oon kuunnellut niitä viisi vuotta mun 24 vuotisesta elämästä. Ne eivät ole tästä todellisuudesta. Ne ovat skitsofrenia.

Onneksi tämä ei kuitenkaan ole mun arkipäivää enää. Viidessä vuodessa ehtii tapahtua paljon. Terapia, lääkityksen tasapaino, vahvistuminen, positiivisuus, laajempi tukiverkosto, maalaaminen… Niitä asioita on niin paljon, jotka tekee mun elämästä onnellisen.

Tervetuloa katsomaan mun Tyttö, joka sokeutui pimeästä –taidenäyttelyä!

Avajaiset keskiviikkona 13.3.19 klo 13.00 Avoin Kohtaamispaikka Kiesissä.

Näyttelyä voit tulla katsomaan 13.3-30.4.19 .

Kohtaamispaikka avoinna Ma-To klo 10.00-15.00, Pe klo 10.00-14.00. Kiesikatu 8, Kaarina. P. 02 243 4120.